Oletko pohtinut kuinka saada lisää Instagram seuraajia? Nyt on onnenpäiväsi, sillä kokosimme yhteen 10 vinkkiä, joiden avulla saat lisää seuraajia instagram-tilillesi! Suosittu kuvanjakopalvelu Instagram nostaa suosiotaan jatkuvasti ja monien Instagramin käyttäjien tekemisestä on tullut yhä suunnitelmallisempaa, sisällöstä visuaalisempaa ja harkitumpaa. Kasvata seuraajamääriäsi seuraavien yksinkertaisten vinkkien avulla.

 

1. Sinulla pitää olla julkinen Instagram-tili ja hyvä bioteksti

Kaikista yksinkertaisin asia, joka pitää muistaa on se, että Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta muut käyttäjät voivat löytää sen. Bioteksti on myös tärkeä, sillä muut käyttäjät muodostavat sen perusteella ensikäsityksen sinusta. Kirjoita esittelystä kiinnostava, jotta ihmiset haluavat seurata sinua.

 

2. Tarkkaile millaiset kuvat saavat eniten suosiota

Kannattaa tarkailla sitä, minkätyyliset kuvat saavat eniten suosiota ja mistä seuraajasi pitkävät.  Julkaise suosituimpia kuvia useammin. Jos sinulla on esimerkiksi blogi, vaihda tilisi yritystiliksi, jotta voit tarkastella analytiikkaa paremmin. Huomioi, että tarvitset Facebook-sivun yrityssivua varten.

kuinka saada lisää instagram seuraajia

Tarkkaile millaiset kuvat saavat eniten huomiota Instagram seuraajilta?

 

3. Yhdistä Facebook ja Instagram-tilit

Kannattaa synkronoida Instagram-tilisi ja Facebook-tilisi keskenään, koska silloin kontaktisi saavat push-notifikaation sinusta. Tämä saattaa tuoda tilisi uusien ihmisten tietoisuuteen ja tuoda sinulle lisää Instagram seuraajia.

 

4. Käytä hashtageja

Itsestäänselvä vinkki, mutta käytä jokaisessa julkaisuissasi hashtageja, mutta pidä ne kuitenkin relevantteina. #follow4follow -tyyliset hashtagit ovat luotaantyöntäviä, eikä niitä kannata viljellä ympäriinsä. Jos et halua hashtagien näkyvän kuvatekstissäsi, voit käyttää rivivälejä (ohje niiden tekemiseen täällä!) tai lisätä hastagit kommenttikenttään. Kannattaa tehdä muistiinpanoihin valmiiks hashtag-listauksia, joita voit suoraan kopioida Instagram-julkaisuusi.

kuinka saada lisää instagram seuraajia? käytä hashtageja

Kannattaa hyödyntää sekä suomenkielisiä että englanninkielisiä hashtageja.

 

5. Kommentoi muiden käyttäjien Instagram-tilejä

Varaa itsellesi 15-30 minuuttia päivästä, että vuorovaikutat, seuraat ja tykkäät muiden käyttäjien sisällöstä. Tägää kuviisi suosittuja käyttäjiä, mikäli asiayhteys sen sallii. Kun ostat tuotteita tai olet tekemisissä muiden käyttäjien kanssa, tägää heidät aina kuvaan, sekä kuvatekstiin, sillä tämä nostaa näkvyyttä. Ole aito ja etsi ihmisiä, joiden elämästä olet oikeasti kiinnostunut. Yksi vinkki on tehdä lista ihmisistä tai tileistä, joiden käyttäjiin haluaisit tutustua. Käytä näiden tilien seuraamiseen erityispaljon aikaa, tykkäile ja odota, että he huomaavat sinut myös. Yleensä samanhenkiset ihmiset tuppaavat löytämään toisensa. Jätä kommentteja, mutta tee se ajatuksella. Näin muiden tilien seuraajat löytävät sinut.

 

6. Valitse Instagram-tilillesi tarpeeksi helppo nimimerkki

Vältä useita samoja kirjaimia peräkkäin, sillä tälläiset nimimerkit on hankala muistaa. Instagram-käyttäjätilisi olisi myös hyvä liittyä aiheeseen. Nimen kannattaa olla lyhyt ja yksinkertainen, jotta se on helppo muistaa.

 

kuinka saada lisää seuraajia instagramiin yhtenäinen feed

Yhtenäinen feed auttaa sinua seuraajien keräämisessä.

 

7. Tee Instagram-feedistäsi yhtenäinen

Pidä huoli, että Instagram-feedisi värit sointuvat yhteen. Kuvanmuokkausohjelma VSCO on suuressa suosiossa ja Instagramissa ja Pinterestesissä on runsaasti valmiita filtteriyhdistelmiä, joita kaikkiin kuviin käyttämällä saat feedistäsi kauniimman ja yhtenäisemmän. Kokosimme yhteen parhaita filtteriyhdistelmiä täällä. Muita applikaatiovinkkejä täällä!

 

8. Kirjoita Instagram-kuville aina kuvaus

Älä julkaise Instagramiin kuvia ilman kuvatekstiä. Lisäksi hashtagien käyttö keskellä tekstiä näyttää hassulta, joten kannattaa harkita niiden jättämistä vasta Instagram-julkaisun loppupuolelle. Kerro mitä kuvassa on, tai miksi julkaiset sen.

 

9. Päivitä Instagram-tiliä aktiivisesti ja ole pitkäjänteinen

Suositun Instagram-tilin saaminen vaatii malttia ja pitkäjänteistä työtä. Julkaise kuvia aktiivisesti, mieluiten vähintään kerran päivässä. Älä kuitenkaan spämmää montaa kuvaa peräjälkeen, sillä tämä ainoastaan ärsyttää seuraajiasi.

 

10. Ole aito.

Kerro aidoista tilanteista, äläkä siloittele elämääsi liikaa. Kenenkään elämä ei ole täydellistä, eikä kannata yrittää esittää että se on. Vaikka Instagram on visuaalinen ja hyvinkin siloiteltu alusta, kokeile olla avoin ja kertoa elämästäsi kuitenkaan, mutta ei kuitenkaan kuvien laadun kustannuksella.

 

Julkaisemme uusia Instagram-vinkkejä viikottain, stay tuned!