Eikö edellisestä julkaisusta löytynyt vielä mieleisiä VSCO Instagram teemoja? Ei hätää, sillä listauksemme VSCO-teemoista jatkuu! Mikäli halua, että Instagram-kuvasi sopivat feediisi kauniista ja muodostavat yhtenäisen ja visuaalisesti näyttävän kokonaisuuden, jatka lukemista ja valitse oma teemasi. Alla koottuna 8 eri teemaa, joiden asetusten avulla kuvat muokkaamalla saat feedin, jonka kuvat sointuvat upeasti toisiinsa.

Kuinka valita VSCO teema?

  • Etsi inspiraatiota muiden feedeiltä
  • Mieti, millaisia kuvia tulet julkaisemaan eniten, ruokaa, matkakuvia, vaatteita?
  • Valitse väri, jonka haluat erottuvan feedistä
  • Valitse yksi tai kaksi VSCOn filtteriä ja pitäydy niissä
  • Kun käytät VSCOta, käytä aina saman verran kirkkautta, kontrastia, saturaatiota ja niin edelleen.

 

Instagram VSCO teema 9 – Hattara

VSCO instagram teema hattara

Tämä upea teema korostaa pastellisävyjä, kuten vaaleanpunaista ja vaaleansinistä. Tämä filtteri sopii hyvin kesään ja ikuisille glitter-tytöille.

Instagram VSCO teema 10 – Tummanruskea

VSCO Instagram teemoja tummanruskea

Tummansävyinen teema sopii hyvin kuviin, joissa on esimerkiksi mahonkisia puupintoja, kahvia, tiilirakennuksia ja murretun punaisen sävyjä.

 

Instagram VSCO teema 11 – Tummanvihreä

 

VSCO Instagram teemoja tummanvihreä tropiikki

Tämä teema on täydellinen tummanpuhuviin tropiikkikuviin, mutta sopisi hyvin myös Suomen metsäisiin maisemiin. Metsänvihreä on itseasiassa yksi trendiväreistä 2017.

 

Instagram VSCO teema 12 – Purppura

 

VSCO Instagram teemoja purppura

Tämä räväkkä teema on ikuisille haaveilijoille, rantaelämästä nauttiville ja seikkailijoille. Huomiota herättävä teema näyttää parhaalta purppuran, sinisen ja vaaleanpunaisen sävyisissä kuvissa.

 

Instagram VSCO teema 13 – Aavikko

VSCO Instagram teemoja aavikko

Tämä teema näyttää erityisen upealta beigen eri sävyjen kanssa, kuten aavikon, hiekan ja vaalean maitokahvin. Ole tarkka, ettei feedistäsi tule tällä teemalla liian laimea, joten katso, että joissain kuvissa on esimerkiksi tummia yksityiskohtia.

 

Instagram VSCO teema 14 – Shampanja

 

VSCO Instagram teemoja shampanja

Tämä shampanjan sävyinen teema on upean näköinen beigen, vaaleanharmaan, ruusukullan ja nuden sävyisten elementtien sisältämien kuvien kanssa.

 

Instagram VSCO teema 15 – Vihreä Indie

VSCO Instagram teemoja vaaleanvihreä

Tämä raikas vaaleanvirheä VSCO Instagram-teema on oiva valinta esimerkiksi kevään feediksi. Esimerkiksi Kasvit, chai latet ja keväiset maisemat näyttävät tällä filtterillä upeilta ja luovat raikkaan feedin.

 

Instagram VSCO teema 16 – Puutarha bambi

 

VSCO Instagram teemoja

 

Tämä reippaan värikäs VSCO Instagram-teema on hyvin sopiva kevääseen ja kesään ja se näyttää erityisen hyvältä vihreiden ja keltaisten elementtien kanssa.

 

Lue myös vinkkimme siitä, kuinka saada lisää Instagram-seuraajia.